fredag 10. oktober 2008

Her er nokon nye kort i produksjonen. Vart litt uskarpt, virkar som scannaren har zoom på det som stikker ut på kortet(her er det motivet). Er litt dårleg på gutekort, så der fekk eg meg ein utfordring:) Har brukt ein del kartong frå "restekassen". Motivet har eg mala med H2O. Har lagt på nokon kvite striper, med syns at pennen er litt for tjukk.

Dette kortet vart favoritten denne gongen:) Mønsterark er fra Once upon a time , the stack fra Provo. Swirlen som er delvis stempla på motivet er fra Ladybug and friends. Blomstene er fra Prima floral embellishment.
Så har eg pynta med kartong og to ulike typar bånd. Motivet har eg mala med H2O.

Eit nytt magnoliakort.
Motivet er malt med H2O. Eg har pynta med swirl frå revolution i to ulike fargar, blomster og perler.


Til slutt; endå eit magnoliakort. Dette mønsterarket har eg hatt liggjande i over eitt år... det har ikkje passa til nokon ting. Nå syns eg det kom til sin rett. Eg har lagt litt glitter i blomstene på mønsterarket. Ellers har eg pynta med bånd og ein stor blomst.

4 kommentarer:

Maya sa...

Heisann hoppsann!
Tusen takk for koselig kommentar inne hos meg *klem*
Jeg har lagt deg til i listen inne hos meg også,så kan jeg følge med hos deg :)

Så flotte kort du har laget!
Så mye detaljer og finurlig pynting!

Klemmer fra Maya :)

ANGELO sa...

Så masse flotte kort du har laget! Det er bare koselig om du legger meg i listen din :) Og jeg legger deg gladelig til i listen min også :)
Ha en superduper høstlørdag!
Klem, Kristin :)

ANGELO sa...

Og du, den headeren din er jo bare sååå flott. Er det en plass i nærheten av der du bor? Nydelig utsikt!
Kristin :)

Camilla sa...

Wow Janne!! Så mange flotte kort det var kommet her!!:) Fikk lyst til å lage et kort med det WoJ med kjeks nå!;) Så mye bedre bloggen din ble når du fikk bildene opp i størrelse. Du får ønske deg kamera til jul;) Er litt irriterende med scannere, iallefall når det er mye pynt på kortet.
Jeg fant ut hvor jeg hadde kjøpt den hvite pennen, Inkssentials, men de har den ikke nå.. Men her er en link tilfelle de skulle få den inn igjen: http://www.sarahscardsltd.com/shop/index.htm
Men syns du fikk det fint til på Edwin jeg da!:)
Ha en fin kveld!!
Klem, Camilla.