torsdag 25. september 2008

Falt pladask for dette stempelet. Kortet er lilla, med lilla og hvitt mønsterark. Brukte motiv fra cuttlebug cut&embossing med "For you". Pynta dette med glitter.
Ellers har jeg pyntet med knapper og sløyfer( Sløyfene er i hjørnene helt til venstre, litt vanskelig å se på dette bildet). Jenta har jeg malt med H2O.


Her er enda ett kort. Måtte teste ut den nye "swirlen" fra Revolution. Brukte den i "cuttlebugen", det fungerte veldig fint. Trykte ut fra kartongen på begge sider av den, slik at jeg kunne vri "swirlen" motsatt vei. Har brukt to ulike mønsterark. Underst i brun farger og over i mørk rosa. "Swirl" og bånd er brune. Pyntet med bling bling. Jenta har eg malt med H2O.

5 kommentarer:

Camilla sa...

Så flotte kort!! Kjempelekre farger og mange fine detaljer!!;)
Klemmer fra Camilla.

Camilla sa...

Hei Janne!
Ja Berit sa at dere skulle komme en tur i neste uke. Men sa ikke dagen. Jeg skal høre når hun kommer ned igjen fra fjellet:)
Men onsdag kl sju skal jeg på møte på Mundheim.. Når hadde dere tenkt å komme?? Møtet tar nok ikke så lang tid uannsett!
Vi snakkes!:)

Camilla sa...

Hei!
Onsdag passer bra sier Berit!:)
Send meg en mail hva klokkeslett som passer for dere! Blir gøy!!

Camilla sa...

Meg igjen!! Haha!
Ja gleder meg til i morgen! Dere blir vel sittende en stund?;) Lykke til i Blog Candyen min;) Tuusen takk for at du er med!

Camilla sa...

Surprise!! Meg igjen;) Takk for i går, det var kjempekoselig, må få det til oftere!!
Jeg skal se om jeg finner den nettbutikken som jeg bestilte min penn hos, for den er kjempegod! De leverte utrolig raskt, tror det bare tok tre dager, og helt fra England!!:)
Vi snakkes!
Klem:)